• Telefoonnummer: 0117 - 37 17 30
  • Openingstijden: 09:00 - 12:30 / 13:00 - 16:00
  • Adres: Mosseldijk 15A, 4504SH Nieuwvliet

Ons team

Op de zorgboerderij werken we met een jong team van enthousiaste en gedreven begeleiders en medewerkers.

Hieronder stellen we ze graag aan u voor:

Diane le Grand-Buytink:
Diane en Joop hebben samen in 2001 de zorgboerderij opgericht. Diane komt uit het speciaal onderwijs. Joop en Diane hadden de droom om een zorgboerderij te starten. Met het oog hierop kochten ze het land, wat nu de zorgboerderij is. Vanuit ambulante begeleiding zijn er deelnemers op de zorgboerderij gekomen. Inmiddels is Diane met pensioen, maar dit betekend zeker niet dat zij niet meer actief betrokken is bij de zorgboerderij. Ze is dagelijks op de werkvloer te vinden en is nog altijd eigenaar en vennoot.voert hij reparaties uit op het land.

Marieke Temmerman:
Marieke is 25 jaar oud. Marieke heeft de opleiding zorg en leefomgeving niveau 4 gevolgd op het edu-delta college in Goes. Deze opleiding is specifiek gericht op zorgboerderijen. Hierna heeft ze de opleiding persoonlijk begeleider niveau4 gevolgd. Op de werkvloer is Marieke het liefst bezig met de verzorging van de dieren. Ze leert zo ook de deelnemers graag over de dieren en de verzorging die zij nodig hebben. Marieke is verantwoordelijk voor het welzijn van al onze dieren en draagt hier met veel passie zorg voor.

Marloes van Kessel:
Marloes is 30 jaar oud. Ze heeft de opleiding dierenverzorger recreatiedieren niveau 3 afgerond. Via een stage is Marloes op jodi gaan werken. Dit beviel haar zo goed dat ze er inmiddels al bijna 10 jaar werkt. Op jodi vind Marloes het erg leuk om met de deelnemers te bakken of knutselen. Ook kan ze er van genieten om in samenwerking met een deelnemer de dieren te verzorgen.

Martijn Reijns:
Martijn is 24 jaar oud. Hij heeft de opleiding natuur en groene ruimte gevolgd op het groencollege en deze met succes afgerond. Martijn is 3 dagen in de week werkzaam op Jodi en voert hier diverse onderhoud en groenvoorziening taken uit. Ook is hij betrokken bij de bouw van steigerhouten meubelen.

Geeske Hamelink:
Geeske is 32 jaar oud. Zij heeft de opleiding MBO administratie en belastingconsulente afgerond in 2004. Sinds september is zij iedere dinsdag op Jodi te vinden. Zij werkt daar op kantoor en houd zich bezig met de administratie en personeelszaken.

Dominik Hasenkamp

Domink is 31 jaar. Ik heb de opleiding S.A.W  niveau 4 . Tevens heb ik ook  een diploma Interieurbouwer met deelkwalificatie elektricien en heb ook de kunstacademie afgerond als Tekenleerkracht. In mijn werk ben ik graag actief bezig. Buiten zijn in de natuur is prachtig.

Ik vind het een positieve uitdaging om samen met  kinderen/jongeren te werken. Hun in het uitvoeren van het  werk te begeleiden en de persoonlijke groei te ondersteunen.

Op de boerderij werk ik graag in de schuur waar ik aan de cliënten kan laten zien hoe creatief je kan zijn met hout op ieder zijn eigen niveau.