• Telefoonnummer: 0117 - 37 17 30
  • Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9:00u tot 16:00u
  • Adres: Mosseldijk 15A, 4504SH Nieuwvliet

Ons team

Op de zorgboerderij werken we met een jong team van enthousiaste en gedreven begeleiders en medewerkers.

Hieronder stellen we ze graag aan u voor:

Diane le Grand-Buytink:
Diane en Joop hebben samen in 2001 de zorgboerderij opgericht. Diane komt uit het speciaal onderwijs. Joop en Diane hadden de droom om een zorgboerderij te starten. Met het oog hierop kochten ze het land, wat nu de zorgboerderij is. Vanuit ambulante begeleiding zijn er deelnemers op de zorgboerderij gekomen. Inmiddels is Diane met pensioen, maar dit betekend zeker niet dat zij niet meer actief betrokken is bij de zorgboerderij. Ze is dagelijks op de werkvloer te vinden en is nog altijd eigenaar en vennoot.

Marieke Temmerman:
Marieke heeft de opleiding zorg en leefomgeving gevolgd op het edu-delta college in Goes. Deze opleiding is specifiek gericht op zorgboerderijen. Hierna heeft ze de opleiding persoonlijk begeleider gevolgd. Op de werkvloer is Marieke het liefst bezig met de verzorging van de dieren. Ze leert zo ook de deelnemers graag over de dieren en de verzorging die zij nodig hebben. Marieke is verantwoordelijk voor het welzijn van al onze dieren en draagt hier met veel passie zorg voor.

Marloes van Kessel:
Marloes heeft de opleiding Dierenverzorger Recreatiedieren afgerond. Via een stage is ze op Jodi gaan werken. Dit beviel haar zo goed dat ze er inmiddels al bijna 10 jaar werkt. Op Jodi vind Marloes het erg leuk om met de deelnemers te bakken of te knutselen. Ook geniet ze er van om in samenwerking met de deelnemers de dieren te verzorgen.

Martijn Reijns:
Martijn heeft de opleiding Natuur en Groene Ruimte gevolgd op het Groencollege en deze met succes afgerond. Hij is 4 dagen in de week werkzaam op Jodi en voert hier diverse onderhoud en groenvoorziening taken uit. Ook is hij betrokken bij de bouw van steigerhouten meubelen.

Geeske Hamelink:
Geeske werkt bij Jodi op kantoor en ze houdt zich bezig met de administratie en personeelszaken.

Dominik Hasenkamp
Dominik heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gevolgd. Teven heeft hij ook de Kunstacademie voor Tekenleerkracht afgerond en een opleiding tot Interieurbouwer met deelkwalificatie tot Elecktriciën behaald. Hij is graag actief en buiten in de natuur bezig. Op Jodi begeleidt hij de deelnemers in de schuur waar ieder op zijn eigen niveau aan het werk kan.

Johan – Vennoot

Jacques – Vennoot

Geeske – Administratief

Marieke – Eindverantwoordelijke zorg – SKJ – Begeleider

Amanda – Begeleider

Luck – Begeleider

Margot – Begeleider

Marloes – Dierverzorging – Groepsondersteunend

Anne-Marie – Medewerker Huishoudelijk

Anne – Vakantiemedewerker

Joachim – Stagiair

Piet – Vrijwilliger

Marleen – Vrijwilliger

Mike – Vrijwilliger

Johnny – Vrijwillliger

Sanne – Vrijwilliger

Berry – Vrijwilliger