• Telefoonnummer: 0117 - 37 17 30
  • Openingstijden: 09:00 - 12:30 / 13:00 - 16:00
  • Adres: Mosseldijk 15A, 4504SH Nieuwvliet

Ons team

Op de zorgboerderij werken we met een jong team van enthousiaste en gedreven begeleiders en medewerkers.

Hieronder stellen we ze graag aan u voor:

Diane le Grand-Buytink:
Diane en Joop hebben samen in 2001 de zorgboerderij opgericht. Diane komt uit het speciaal onderwijs. Joop en Diane hadden de droom om een zorgboerderij te starten. Met het oog hierop kochten ze het land, wat nu de zorgboerderij is. Vanuit ambulante begeleiding zijn er deelnemers op de zorgboerderij gekomen. Inmiddels is Diane met pensioen, maar dit betekend zeker niet dat zij niet meer actief betrokken is bij de zorgboerderij. Ze is dagelijks op de werkvloer te vinden en is nog altijd eigenaar en vennoot.

Thomas Ruytenburg:
Thomas is 32 jaar oud. Hij heeft jarenlang in de groenvoorziening gewerkt en heeft toen besloten dat het tijd was voor iets anders. Thomas is toen gestart met de opleiding gehandicaptenzorg niveau 3, en heeft vervolgens ook niveau 4 behaald. Toen Thomas gevraagd werd of hij geïnteresseerd was in een baan op de zorgboerderij twijfelde hij geen minuut. Buiten werken in combinatie met de zorg sprak hem direct aan. Op Jodi is Thomas vooral actief in de grote schuur, waar hij de zorg draagt voor de steigerhouten projecten. Samen met de (jong) volwassen jongens en meiden werkt hij aan steigerhouten meubelen en voert hij reparaties uit op het land.

Marieke Temmerman:
Marieke is 25 jaar oud. Marieke heeft de opleiding zorg en leefomgeving niveau 4 gevolgd op het edu-delta college in Goes. Deze opleiding is specifiek gericht op zorgboerderijen. Hierna heeft ze de opleiding persoonlijk begeleider niveau4 gevolgd. Op de werkvloer is Marieke het liefst bezig met de verzorging van de dieren. Ze leert zo ook de deelnemers graag over de dieren en de verzorging die zij nodig hebben. Marieke is verantwoordelijk voor het welzijn van al onze dieren en draagt hier met veel passie zorg voor.

Marloes van Kessel:
Marloes is 30 jaar oud. Ze heeft de opleiding dierenverzorger recreatiedieren niveau 3 afgerond. Via een stage is Marloes op jodi gaan werken. Dit beviel haar zo goed dat ze er inmiddels al bijna 10 jaar werkt. Op jodi vind Marloes het erg leuk om met de deelnemers te bakken of knutselen. Ook kan ze er van genieten om in samenwerking met een deelnemer de dieren te verzorgen.

Martijn Reijns:
Martijn is 24 jaar oud. Hij heeft de opleiding natuur en groene ruimte gevolgd op het groencollege en deze met succes afgerond. Martijn is 3 dagen in de week werkzaam op Jodi en voert hier diverse onderhoud en groenvoorziening taken uit. Ook is hij betrokken bij de bouw van steigerhouten meubelen.

Geeske Hamelink:
Geeske is 32 jaar oud. Zij heeft de opleiding MBO administratie en belastingconsulente afgerond in 2004. Sinds september is zij iedere dinsdag op Jodi te vinden. Zij werkt daar op kantoor en houd zich bezig met de administratie en personeelszaken.