Stichting Vrienden Jodi-Sintepier

Sinds 29 januari 2007 is er voor zorgboerderij Jodi-Sintepier een Stichting Vrienden opgericht. De Stichting heeft als doel: het steunen van de zorgboerderij Jodi-Sintepier te Nieuwvliet met ontvangen gelden.

Wat doet de Stichting?

De Stichting steunt de zorgboerderij door middel van ontvangen gelden uit subsidies, donaties, schenkingen etc. De Stichting beheert en gebruikt dit geld om bijvoorbeeld een nieuwe speel hoek in te richten of voor de aanschaf van (sanitaire) hulpmiddelen. Het geld wordt volledig gebruikt voor zaken die ten goede komen aan de cliënten van de zorgboerderij Jodi-Sintepier.

Hoe kunt u de zorgboerderij steunen?

Wilt u de activiteiten van de Stichting Vrienden Jodi-Sintepier ondersteunen word dan vriend van onze Stichting. Al vanaf € 10 per jaar bent u een vriend! Als vriend wordt u op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op de zorgboerderij, open dagen en andere activiteiten. Ook worden er speciale activiteiten voor de vrienden georganiseerd.

Bedrijfsponsor

Wilt u de activiteiten van de Stichting Vrienden Jodi-Sintepier ondersteunen en uw bedrijfsnaam hieraan verbinden, word dan sponsor. Dit kan al vanaf € 50 per jaar!

Wat bieden wij u als bedrijfsponsor?

U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op de zorgboerderij, open dagen en andere activiteiten. Jaarlijks wordt er een sponsordag georganiseerd; Uw bedrijfsnaam wordt vermeld in onze nieuwsbrieven, advertenties, website en op ons groot sponsorbord bij de ingang van de zorgboerderij.

Interesse? Vul het formulier "vrienden" in als u als particulier wilt steunen, of het formulier "sponsor" als u als bedrijf de Stichting wilt steunen. Het formulier kunt u opvragen via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors

Assurantie Kantoor Boidin, Hulst
Stichting Vrienden Mytylschool, Dordrecht
Nouwen Holdin, Dordrecht

Rabobank West-zeeuws-vlaanderen, Oostburg
Dow Benelux, Terneuzen
Museum Café 't Koekoeksnest, Nieuwvliet

Auto Dekker, Oostburg
Hamelink & Menue, Oostburg
Camping het Zuiden, Nieuwvliet

Aannemersbedrijf Luteijn, Groede
Traas Vloeren VOF, Groede
Aannemingsbedrijf Leenhouts, Sluis

Gebr. Catseman, St. Kruis
Bouwbedrijf Buize, Nieuwvliet
Restaurant de 5 Weeghen, Nieuwvliet

Horeca Totaal, Sluis
Kerkgemeenschappen, Breskens
Oostburg, Schoondijke,
Nieuwvliet en Waterlandkerkje

Vanzelfsprekend bedanken wij allen die als sponsor, donateur, vrijwilliger
of op een ander wijze Jodi-Sintepier een warm hart toedragen!